Kliko për të hyrë
Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani!

www.KosovaPc.Tk · [ Postimet e Reja · Antarët · Rregullat dhe Ndihma! · Kërko · RSS ]
 
Prezantimi
Tema Shoqërore
Romanca
Lajme
Receta Gatimi
Psikologjia
Shëndeti
Informatika
Sport
Argëtim & Zbavitje
...Ndihma!
Forumi Kosova Pc » Shkenca dhe Teknologjia » Informatika
Filter by:
Informatika
 ThreadRepliesViewsThread starterUpdates
si tja leshojm dikujt kameren pa e ba accept 0 369 Kujti 06.December.2010, 9:33 PM
Posted by: Kujti
Sulmo wep faqet 0 566 Kujti 06.December.2010, 9:32 PM
Posted by: Kujti
krijoni Rar file me password 0 613 Kujti 06.December.2010, 9:30 PM
Posted by: Kujti
krijo virus te rrezikshem 0 318 Kujti 06.December.2010, 9:30 PM
Posted by: Kujti
si te vjedhim rrjet 0 405 Kujti 06.December.2010, 9:29 PM
Posted by: Kujti
8 menyra per me hackeru msn email 0 576 Kujti 06.December.2010, 9:28 PM
Posted by: Kujti
program per marrien e ip 0 556 Kujti 06.December.2010, 9:27 PM
Posted by: Kujti
Hack me PHP injection 0 509 Kujti 06.December.2010, 9:26 PM
Posted by: Kujti
dergo mesazha falas 0 448 Kujti 06.December.2010, 9:26 PM
Posted by: Kujti
hyr najkujt ne pc prej msn 0 314 Kujti 06.December.2010, 9:24 PM
Posted by: Kujti
si te hym ne wep si admin 0 347 Kujti 06.December.2010, 9:24 PM
Posted by: Kujti
krijo error me notepad 0 315 Kujti 06.December.2010, 9:23 PM
Posted by: Kujti
mi hy dikuna en pc 0 346 Kujti 06.December.2010, 9:23 PM
Posted by: Kujti
DOMAIN pa pare. 0 268 Kujti 06.December.2010, 9:22 PM
Posted by: Kujti
fikja pc pergjithmon 0 331 Kujti 06.December.2010, 9:22 PM
Posted by: Kujti
Ndihmës tek riinstalimi i kompjuterit 0 356 Pirati 30.November.2010, 9:42 PM
Posted by: TechClick
Zoomi digjital vs. optik 0 356 Pirati 30.November.2010, 9:41 PM
Posted by: TechClick
Si e mbroj falas kompjuterin tim nga viruset! 0 367 Pirati 30.November.2010, 9:40 PM
Posted by: TechClick
Si t'i përcaktoni konfiguracionet në Facebook 0 335 Pirati 30.November.2010, 9:38 PM
Posted by: TechClick
KRIJIMI DHE PËRMBAJTJA E WEB FAQEVE 0 1175 Pirati 30.November.2010, 9:38 PM
Posted by: TechClick
Pajisjet më të mira për ruajtjen e Windowsit 0 257 Pirati 30.November.2010, 9:37 PM
Posted by: TechClick
Çfarë është Open Office? 0 306 Pirati 30.November.2010, 9:36 PM
Posted by: TechClick
Çfarë është FOSS? 0 302 Pirati 30.November.2010, 9:36 PM
Posted by: TechClick
Çfarë është Linux? 0 335 Pirati 30.November.2010, 9:35 PM
Posted by: TechClick
Rrjeti kompjuterik 0 395 Pirati 30.November.2010, 9:31 PM
Posted by: TechClick
This forum has 51 threads. 25 threads displayed.
Normal thread (There are new message(s))     Normal thread
Normal thread (No new messages) Thread - Poll
Hot thread (There are new message(s)) Pinned thread
Hot thread (No new messages) Hot thread
Closed thread (No new messages) Closed thread
Search:
You cannot post new threads
You cannot create new polls
You cannot attach files
You cannot post replies