Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Lajme » Kuriozitete » Supertalentët binjakë (Video)
11:03 AM
Supertalentët binjakë (Video)
Binjakët Laurent dhe Larry Bourgeois janë valltarë francez të cilët me talentin e tyre po lënë pa frymë publikun në mbarë botën. Edhe pse dyshja vallëzon nën ritmet e muzikës hip-hop, shumica pajtohen se vallëzimi i tyre e tejkalon këtë zhanër, ndërsa inovacionet që kanë futur në këtë stil vallëzimi vërtetë janë impresive.

Binjakët vijnë nga një familje e madhe dhe kanë 18 vëllezër e motra, nëntë prej të cilëve merren me vallëzim.

Janë të njohur edhe për faktin se veshin pantallonat pra, ndërsa ky stil e ka një sqarim. Kur ishin fëmijë dhe bënin probleme, si dënim duhej të vishnin pantallonat prapë, kështu që ky stil iu duk simpatik për ta përvetësuar edhe si stil gjatë performancës së tyre.

Les Twins, siç njihen në skenë përveç vallëzimit kompozojnë edhe vetë muzikën. Dyshja do të ju lë pa frymë, shikojeni videon:

Kategoria: Kuriozitete | Shikime: 965 | Vota: 4.4/8
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc