Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Lajme » Kuriozitete
Binjakët Laurent dhe Larry Bourgeois janë valltarë francez të cilët me talentin e tyre po lënë pa frymë publikun në mbarë botën. Edhe pse dyshja vallëzon nën ritmet e muzikës hip-hop, shumica pajtohen se vallëzimi i tyre e tejkalon këtë zhanër, ndërsa inovacionet që kanë futur në këtë stil vallëzimi vërtetë janë impresive.

Binjakët vijnë nga një familje e madhe dhe kanë 18 vëllezër e motra, nëntë prej të cilëve merren me vallëzim.

Janë të njohur edhe për faktin se veshin pantallonat pra, ndërsa ky stil e ka një sqarim. Kur ishin fëmijë dhe bënin probleme, si dënim ... Lexo të Plotë »

Shpërndaje | Kategoria: Kuriozitete | 1135 Shikime | Postuar nga: KosovaPc në orën: 11:03 AM

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc