Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Lajme » LifeStyle
Nëse jeni romantik dhe kënaqeni duke qëndruar me orë të tëra me qirinj të ndezur, duhet të dini se qirinjtë me aromë janë të dëmshëm për rrugët e frymëmarrjes, madje edhe ato që nuk kanë aromë nuk janë edhe aq të mirë për shëndet. Prandaj ekspertët paralajmërojnë që të kihet kujdes.

Një studim i ri amerikan tregon se qirinjtë me aromë dhe aromat elektrike për ambiente, mund të përmbajnë qindra substanca kimike të dëmshme për organizmin, duke përmendur ftalatet - të cilat mund të shkaktojnë anomali të lindjes te foshnja ose probleme të sistemit riprodhues.

Si shembull për paralajmërim, ekspertët kanë përmendur rastin e një femre amerikane, e cila për shkak të fiksimit ndaj qirinjve aromatikë, ka zhvilluar astmë dhe ndjeshmëri të rritur ndaj aromave të substancave tjera.

Produktet ... Lexo të Plotë »

Shpërndaje | Kategoria: LifeStyle | 1175 Shikime | Postuar nga: KosovaPc në orën: 11:19 AM

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc