Kliko për të hyrë
Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani!

www.KosovaPc.Tk · [ Postimet e Reja · Antarët · Rregullat dhe Ndihma! · Kërko · RSS ]
 
Prezantimi
Tema Shoqërore
Romanca
Lajme
Receta Gatimi
Psikologjia
Shëndeti
Informatika
Sport
Argëtim & Zbavitje
...Ndihma!
Forumi Kosova Pc » New Posts
New Posts
 ThreadRepliesViewsThread starterUpdates
Si ta kthejmë foton në TEKST ! 0 661 Kujti 06.December.2010, 9:38 PM
Posted by: Kujti
Hack MSN ( E Re )!. 0 578 Kujti 06.December.2010, 9:37 PM
Posted by: Kujti
Nje trick per mouse!! 0 608 Kujti 06.December.2010, 9:37 PM
Posted by: Kujti
Nje menyr per me pastru pc komplett!!new? 0 458 Kujti 06.December.2010, 9:36 PM
Posted by: Kujti
mirmbajtja e cd dhe dvd 0 833 Kujti 06.December.2010, 9:35 PM
Posted by: Kujti
Mbrojtja e kompjoterit nga viruset apo krimbet 0 423 Kujti 06.December.2010, 9:34 PM
Posted by: Kujti
si tja leshojm dikujt kameren pa e ba accept 0 368 Kujti 06.December.2010, 9:33 PM
Posted by: Kujti
Sulmo wep faqet 0 565 Kujti 06.December.2010, 9:32 PM
Posted by: Kujti
krijoni Rar file me password 0 612 Kujti 06.December.2010, 9:30 PM
Posted by: Kujti
krijo virus te rrezikshem 0 317 Kujti 06.December.2010, 9:30 PM
Posted by: Kujti
si te vjedhim rrjet 0 404 Kujti 06.December.2010, 9:29 PM
Posted by: Kujti
8 menyra per me hackeru msn email 0 575 Kujti 06.December.2010, 9:28 PM
Posted by: Kujti
program per marrien e ip 0 554 Kujti 06.December.2010, 9:27 PM
Posted by: Kujti
Hack me PHP injection 0 508 Kujti 06.December.2010, 9:26 PM
Posted by: Kujti
dergo mesazha falas 0 447 Kujti 06.December.2010, 9:26 PM
Posted by: Kujti
hyr najkujt ne pc prej msn 0 313 Kujti 06.December.2010, 9:24 PM
Posted by: Kujti
si te hym ne wep si admin 0 346 Kujti 06.December.2010, 9:24 PM
Posted by: Kujti
krijo error me notepad 0 312 Kujti 06.December.2010, 9:23 PM
Posted by: Kujti
mi hy dikuna en pc 0 345 Kujti 06.December.2010, 9:23 PM
Posted by: Kujti
DOMAIN pa pare. 0 267 Kujti 06.December.2010, 9:22 PM
Posted by: Kujti
fikja pc pergjithmon 0 330 Kujti 06.December.2010, 9:22 PM
Posted by: Kujti
Nxensit dhe mesusja 0 662 Oni 06.December.2010, 1:09 AM
Posted by: Oni
GABIMI I MËSUESES 0 350 Oni 06.December.2010, 1:09 AM
Posted by: Oni
Bretkocat 0 403 Oni 06.December.2010, 1:09 AM
Posted by: Oni
I dashuruari 0 372 Oni 06.December.2010, 1:07 AM
Posted by: Oni
444 threads found. 25 threads displayed on the page.
Normal thread (There are new message(s))     Normal thread
Normal thread (No new messages) Thread - Poll
Hot thread (There are new message(s)) Pinned thread
Hot thread (No new messages) Hot thread
Closed thread (No new messages) Closed thread
Search:
You cannot post new threads
You cannot create new polls
You cannot attach files
You cannot post replies