Kliko për të hyrë
Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani!

www.KosovaPc.Tk · [ Postimet e Reja · Antarët · Rregullat dhe Ndihma! · Kërko · RSS ]
 
Prezantimi
Tema Shoqërore
Romanca
Lajme
Receta Gatimi
Psikologjia
Shëndeti
Informatika
Sport
Argëtim & Zbavitje
...Ndihma!
Forumi Kosova Pc » New Posts
New Posts
 ThreadRepliesViewsThread starterUpdates
natyra 0 422 Kujti 08.December.2010, 7:22 PM
Posted by: Kujti
natyra 0 391 Kujti 08.December.2010, 7:22 PM
Posted by: Kujti
natyra 0 430 Kujti 08.December.2010, 7:22 PM
Posted by: Kujti
natyra 0 402 Kujti 08.December.2010, 7:21 PM
Posted by: Kujti
natyra 0 387 Kujti 08.December.2010, 7:21 PM
Posted by: Kujti
natyra 0 388 Kujti 08.December.2010, 7:20 PM
Posted by: Kujti
natyra 0 373 Kujti 08.December.2010, 7:20 PM
Posted by: Kujti
Çka janë valët e nxehtësisë dhe si të pengohen? 0 453 Genti 08.December.2010, 4:14 PM
Posted by: Genti
Mbipesha dhe osteoporoza 0 503 Genti 08.December.2010, 4:12 PM
Posted by: Genti
E ardhmja e Gorillaz në dyshim 0 465 Genti 08.December.2010, 4:10 PM
Posted by: Genti
Korabi lanson këngën dhe klipin “Vetmia” 0 448 Genti 08.December.2010, 4:07 PM
Posted by: Genti
Rezi rreh me grushte Rozin 0 521 Genti 08.December.2010, 4:05 PM
Posted by: Genti
Spalletti e vlerëson Juven si kandidat për titull 0 374 Genti 08.December.2010, 4:01 PM
Posted by: Genti
Ancelotti: Chelsea mund të rikuperohet shpejt 0 397 Genti 08.December.2010, 3:59 PM
Posted by: Genti
fjal te urta 0 835 Kujti 07.December.2010, 8:33 PM
Posted by: Kujti
Si me vidh licenca 0 455 Kujti 07.December.2010, 8:28 PM
Posted by: Kujti
program qe i gjan te gjith draaiveriat e pc 0 689 Kujti 07.December.2010, 8:17 PM
Posted by: Kujti
Ndryshoni tekstin Welcome kur ndizet kompjuteri 0 437 Kujti 07.December.2010, 8:16 PM
Posted by: Kujti
free sms 0 451 Kujti 07.December.2010, 8:16 PM
Posted by: Kujti
Si ti vendosi foto (background) USB-se !!! 0 431 Kujti 07.December.2010, 8:15 PM
Posted by: Kujti
Si te mbyllim nje e-mail ne Hotmail account 0 393 Kujti 07.December.2010, 8:14 PM
Posted by: Kujti
Rrjeti kompjuterik 0 650 Kujti 07.December.2010, 8:13 PM
Posted by: Kujti
Si Të Ja Ndërrojm Windowsit Të dhënat Intel IBM apo Siq e Ke 0 399 Kujti 07.December.2010, 8:13 PM
Posted by: Kujti
lidhja ne mes dy kompjuterve ( APO KONECTIMI NE RRJET I KUMP 0 785 Kujti 07.December.2010, 8:12 PM
Posted by: Kujti
INSTALIMI I MYSQL + PHP + APACHE 0 503 Kujti 07.December.2010, 8:11 PM
Posted by: Kujti
444 threads found. 25 threads displayed on the page.
Normal thread (There are new message(s))     Normal thread
Normal thread (No new messages) Thread - Poll
Hot thread (There are new message(s)) Pinned thread
Hot thread (No new messages) Hot thread
Closed thread (No new messages) Closed thread
Search:
You cannot post new threads
You cannot create new polls
You cannot attach files
You cannot post replies