Kliko për të hyrë
Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani!

www.KosovaPc.Tk · [ Postimet e Reja · Antarët · Rregullat dhe Ndihma! · Kërko · RSS ]
 
Prezantimi
Tema Shoqërore
Romanca
Lajme
Receta Gatimi
Psikologjia
Shëndeti
Informatika
Sport
Argëtim & Zbavitje
...Ndihma!
Forumi Kosova Pc » New Posts
New Posts
 ThreadRepliesViewsThread starterUpdates
automati 0 348 Oni 06.December.2010, 0:47 AM
Posted by: Oni
Autobusi 0 354 Oni 06.December.2010, 0:46 AM
Posted by: Oni
2 Bjondinat 0 364 Oni 06.December.2010, 0:45 AM
Posted by: Oni
17 Bjondinat 0 370 Oni 06.December.2010, 0:43 AM
Posted by: Oni
11 bjondina 0 351 Oni 06.December.2010, 0:41 AM
Posted by: Oni
"SI MUND TE KUROHET SEMUNDJA E GJAKUT, TALASEMIA" 0 1100 Edi 06.December.2010, 0:11 AM
Posted by: Edi
Çokollata, efektet për shendetin e fëmijëve dhe te rriturve 0 476 Edi 06.December.2010, 0:08 AM
Posted by: Edi
mjeksi 0 460 Edi 06.December.2010, 0:03 AM
Posted by: Edi
Ministri Bukoshi: MSh inkurajon ngritjen e shkathtësive prof 0 411 Edi 05.December.2010, 11:54 PM
Posted by: Edi
Si mund të dallojmë migrenën nga dhimbjet e tjera të kokës 0 414 Edi 05.December.2010, 11:46 PM
Posted by: Edi
Medikamentet që shkaktojnë anemi 0 514 Edi 05.December.2010, 11:45 PM
Posted by: Edi
Perdorimi i tepert i kripes shkurton jetegjatesine 0 844 Edi 05.December.2010, 11:44 PM
Posted by: Edi
Alkooli dhe demet 0 604 Edi 05.December.2010, 11:42 PM
Posted by: Edi
Duhani dhe demet 0 465 Edi 05.December.2010, 11:41 PM
Posted by: Edi
Mbipesha e Madhe Trupore Shkurton Jeten 0 402 Edi 05.December.2010, 11:41 PM
Posted by: Edi
Mjekesi dhe Shkence Demet nga Pijet Alkoholike; Operacion me 0 477 Edi 05.December.2010, 11:40 PM
Posted by: Edi
Fjalë të urta Popullore 0 6642 Genti 05.December.2010, 6:59 PM
Posted by: Genti
Urdhëresa për të menduar pozitivisht 0 469 Genti 05.December.2010, 6:51 PM
Posted by: Genti
Si ta mposhtësh lodhjen 0 597 Genti 05.December.2010, 6:49 PM
Posted by: Genti
Lidhjet mes depresionit dhe sëmundjeve të zemrës 0 509 Genti 05.December.2010, 6:41 PM
Posted by: Genti
Jolie ëndërron jetën në Afrikë 0 425 Genti 05.December.2010, 6:34 PM
Posted by: Genti
Beckham, kryetar i FA? 0 407 Genti 05.December.2010, 6:27 PM
Posted by: Genti
Kombi Shqiptar. Flamuri Ynë Kombëtar 1 339 KosovaPc 05.December.2010, 3:35 PM
Posted by: Edi
kaltrina harrom 0 450 Edi 05.December.2010, 3:25 PM
Posted by: Edi
genta -shkune tune 0 428 Edi 05.December.2010, 3:24 PM
Posted by: Edi
444 threads found. 25 threads displayed on the page.
Normal thread (There are new message(s))     Normal thread
Normal thread (No new messages) Thread - Poll
Hot thread (There are new message(s)) Pinned thread
Hot thread (No new messages) Hot thread
Closed thread (No new messages) Closed thread
Search:
You cannot post new threads
You cannot create new polls
You cannot attach files
You cannot post replies